Mircea Lucescu barcelona - dinamo kiev Dinamo Kiev Liga Campionilor

Mircea Lucescu își ceartă jucătorii după eșecul la limită cu Barcelona: ”Trebuie să înțeleagă asta”

Mircea Lucescu a tras concluzii după înfrângerea echipei sale, Dinamo Kiev, în fața Barcelonei, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 09:10
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 09:16

Catalanii s-au chinuit pe Camp Nou cu echipa antrenorului român. ”Veteranul” Gerard Pique a înscris unicul gol al partidei, în minutul 36. 

Dinamo Kiev putea pleca neînvinsă de la Barcelona. Campioana Ucrainei a avut mai multe ocazii periculoase, dar Ter Stegen s-a opus de fiecare dată.

Mircea Lucescu își ceartă jucătorii după eșecul cu Barcelona

"Sunt dezamăgit de rezultat și dezamăgit de prima repriză. Mi-a plăcut cum am jucat în partea secundă, când am scăpat de teama de a evolua împotriva Barcelonei. Puteam obține mai mult de la acest meci la modul în care am jucat în repriza a doua, mi-a plăcut.

Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul Champions League, la el trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei nu au fost doar rapizi și tehnici, ci și agresivi, au comis 18 faulturi.

În a doua repriză am scăpat de teamă și am ieșit la atac, dar Barcelona a fost foarte agresivă. În startul meciului, am avut o ocazie trei contra unu, dar am luat decizii greșite. La acest nivel, e nevoie să marchezi. Golul ar fi schimbat mult jocul.

De ce nu marcăm noi și Șahtior în Champions League? Pentru că nivelul campionatului este mult mai scăzut decât cel din Champions League. Când joci împotriva unor astfel de echipe, îți dai seama că mai ai mult de muncă", a spus Lucescu, potrivit presei din Ucraina.

După acest rezultat, Barcelona a urcat pe locul trei în Grupa E a Champions League, cu trei puncte. Bayern este lider, cu nouă puncte, Benfica este pe locul doi, cu patru puncte, iar Dinamo Kiev, de pe ultimul loc, completează grupa, cu un singur punct.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!