Liga Campionilor

"M-am inteles cu Mircea Lucescu, termina sezonul cu Sahtior si vine la noi" ANUNT SURPRIZA! Ce echipa spune ca l-a convins

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Decembrie 2015, 17:12
Data actualizarii: Luni 07 Decembrie 2015, 17:21

Muharrem Usta a reusit sa castige alegerile pentru postul de presedinte al lui Trabzonspor. Acesta a anuntat inainte de alegeri ca s-a inteles cu Mircea Lucescu, iar romanul va veni din vara pentru a prelua clubului.

Anuntul pare sa ii fi adus succesul lui Usta, scrie presa din Turcia. Acesta a facut si un anunt oficial in care vorbeste de intelegerea cu Il Luce:

„Imi pare rau de ceea ce a ajuns Trabzonspor si de situatia in care e. Nu mai e comunitatea care era candva, fanii sunt suparati. Trebuie sa facem iar din Trabzonspor o forta in fotbalul turc. Nu vom avea o misiune usoara. Sunt sigur ca incepand cu sezonul viitor, impreuna cu Mircea Lucescu, vom face un plan pe 3-4 ani care ne va readuce in fruntea fotbalului din Turcia. Pastrez legatura cu Lucescu de foatrte mult timp. incepem aventura catre aniversarea a 50 de ani de istorie si va fi un an in care vom fi campioni. Sunt prieten foarte bun cu Lucescu. Mi-a cerut doar sa-l las sa-si duca sezonul cu Sahtior la bun sfarsit. Va veni doar la finalul sezonului. Sunt sigur ca vom lucra multi ani impreuna, incepand din vara”, a declarat Muharrem Usta.

Daca va accepta sa mearga in Turcia, Lucescu se va intoarce in Superliga dupa 12 ani. In 2004, Lucescu a renuntat la Besiktas si a semnat cu Sahtior, echipa la care activeaza pana in prezent.

CITESTE SI

Modifică setările cookies