Lucescu: "Nu-mi convine ca Benfica a pierdut derby-ul cu Porto!"

Autor: Sport.ro
Luni 03 Decembrie 2007, 19:12
SAHTIOR - BENFICA, MARTI - 21:45 - SPORT.RO!

Antrenorul lui Sahtior Donekt, Mircea Lucescu, a marturisit ca ar fi preferat ca Benfica sa castige derby-ul cu FC Porto, pentru ca lusitanii sa fie mai putin concentrati la meciul de marti din Ucraina. "Vulturii" au pierdut cu 0-1 derby-ul lusitan, iar Sahtior si Benfica sunt pe 3 si 4 in grupa D a Ligii Campionilor. Echipa lui Mircea Lucescu mai are sanse la locul 2 in grupa, in cazul unei victorii cu portughezii, cumulata cu o infrangere a lui Celtic la Milano. O infrangere ar fi un dezastru insa, pentru Lucescu si Rat, Sahtior urmand sa fie eliminata din Europa daca ar pierde acasa cu Benfica.

"Voiam sa castige cu FC Porto pentru ca s-ar fi concentrat pe campionat, insa acum se va concentra pe obtinerea unui loc de Cupa UEFA. Vor da totul in teren. Noi avem nevoie de noroc si concentrare. Cea mai mica greseala ar putea fi fatala", a spus Lucescu.

Tehnicianul echipei ucrainene considera ca in acest moment Benfica are evolutii mai bune decat la primul meci disputat de cele doua formatii, in prima etapa a Ligii Campionilor si castigat de Sahtior, cu scorul de 1-0. "A aratat mereu multa vointa de a invinge, de a creste si de a-si imbunatati jocul. Are tineri, la fel ca si noi, si are si o echipa ofensiva. Daca Liga Campionilor ar incepe acum, Benfica s-ar califica fara probleme", a afirmat Lucescu.

Sahtior - Benfica se joaca marti seara, de la 21:45, la Sport.ro!

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies