Lucescu, fara punct si fara gol marcat in acest sezon de Liga. Antrenorul a criticat arbitrajul, dar si jocul echipei sale: "La retur trebuie sa batem la doua goluri diferenta"

Malmo 1-0 Sahtior | Mircea Lucescu a pierdut meciul cu numarul 100 in Liga Campionilor, iar echipa sa ramane cu 0 puncte si 0 goluri marcate in acest sezon al grupelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 08:24
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 08:58

Sahtiorul lui Mircea Lucescu ramane fara punct si fara gol marcat in acest sezon al grupelor Ligii Campionilor si pare sa aiba sanse mici sa mai prinda macar locul de Europa League. Formatia ucraineana a fost invinsa de Malmo cu 1-0, suedezii ratand si un penalty.

Pentru Mircea Lucescu, situatia se complica in acest sezon al Ligii. Pentru a mai spera macar la locul 3, cel care duce in primavara Europa League, Sahtior trebuie sa invinga Malmo in retur la doua goluri diferenta, luand in calcul scenariul potrivit caruia ambele echipe ar pierde si mansele retur cu Real Madrid si PSG.

"Este greu sa fac comentarii despre acest meci. In prima repriza, am dominat total, insa adversarii au reusit sa se apere si ne-au blocat suturile. Am sutat mult, dar mingea s-a dus fie pe langa poarta, fie a fost respinsa in corner.

Cei de la Malmo au stiut ca au avantajul taliei si le-a convenit sa respinga mingea oriunde, chiar si in corner.

Din nefericire, prima lor incursiune in careul nostru le-a adus si golul. A fost o greseala colectiva pe partea dreapta, parte de pe care am luat gol si de la PSG, si de la Real Madrid. Marlos a reactionat greu.

Am avut sansa sa egalam imediat, dar am ratat complet aiurea. Ar fi trebuit sa continuam sa dominam partida si in repriza a doua, insa am inceput sa ne grabim, iar apoi am intrat in criza de timp.

Malmo s-a multumit sa joace la contraatac, a jucat mai fizic. Au fost multe dueluri arbitrate aiurea, brigada a reactionat si din cauza suporterilor suedezi care au creat o atmosfera incinsa. Au fost faze la care tribunele au reactionat intr-un fel, iar abia apoi arbitrul a luat decizia. Le-a dat si un penalty gratuit.

Totusi, asta nu justifica infrangerea. Poate ca pe de alta parte nu meritam sa castigam, pentru ca nu am fost indeajuns de agresivi, nu asa cum le-am cerut eu jucatorilor. Nu am avut controlul mijlocului atunci cand a trebuit.  E o infrangere dureroasa pentru mine, dar trebuie sa ne remontam si sa castigam la doua goluri diferenta in retur", a spus Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies