Liga Campionilor

Le dau planurile peste cap? Cele 6 puncte trecute "pe hartie" cu Basel sunt in pericol! AVERTISMENT primit de Steaua pentru meciul din Elvetia:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Septembrie 2013, 18:55
Data actualizarii: Duminica 01 Septembrie 2013, 18:54

Fosta glorie din Ghencea, Marcel Raducanu, a declarat ca Steaua trebuie sa aibe grija la cel mai usor adversar din grupa, elvetienii putand sa o incurce in drumul spre primavara Ligii Campionilor.

Elvetienii de la Basel sunt puternici pe teren propriu insa Raducanu a declarat ca Steaua o poate bate in ambele meciuri, iar cu Schalke poate lua 4 puncte, daca va evolua bine in deplasare.

"Basel este echipa puternica acasa, e greu de batut la ei acolo. Steaua este o echipa in crestere, o echipa buna care trebuie luata in serios iar cu Schalke nici nu stii ce sa zici, au batut cu 2-0 pe Leverkusen fara drept de apel, iar Chelsea e Chelsea.

Sper ca Steaua sa ia locul 2 si sa se califice mai departe. Steaua ar putea sa o bata acasa pe Schalke dar aici pot sa ia un punct daca joaca bine in deplasare", a spus Marcel Raducanu la Sport.ro

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies