Real Madrid Atletico Madrid Champions League lisabona Liga Campionilor

"¡La Decima!", "¡Matricula de Honor!", "¡Delirio Real!" Reactiile din presa spaniola dupa Finala Ligii! Catalanii au SOCAT!

Presa din Spania e in culmea fericirii dupa ce o noua Liga a aterizat in Peninsula Iberica. Catalanii nu se bucura la maxim, victoria lui Real nu e si a lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 10:40
Data actualizarii: Duminica 25 Mai 2014, 10:39

De la Lisabona pana la Madrid, de la Paris pana in Argentina si de la Bucuresti pana la Berlin, toata lumea stie ce s-a intamplat aseara pe Da Luz.

Spania a fost impartita in doua: presa scrisa spaniola si publicatiile din Catalunya. Fani declarati ai Barcei, ziaristii catalani nu au acordat un asa amplu spatiu victoriei lui Real in finala Ligii de pe Da Luz.

Iata titlurile:

Marca - "¡La Decima!"

AS - "Matricula de honor"

Presa catalana a aparut pe prima pagina cu performanta Realului: "La Decima, por 2 minutos" - Sport.es; Mundo Deportivo avea mare, pe prima pagina, informatii legate de transferurile Barcei, iar in a doua parte era ceva legat de finala Ligii: "Maleficio".

Presa internationala din strainatate a titrat foarte bine: "Les Seigneurs" - L'Equipe, in timp ce Gazzetta dello Sport a scris "Delirio Real".

Site-urile catalane de sport au aratat si mai putina importanta performantei madrilenilor: Sport.es incepe cu transferurile Barcelonei, mare, iar lui Real ii aloca o casuta in dreapta. Mundo Deportivo deschide insa cu bucuria de la Madrid.

Iata primele pagini:

Modifică setările cookies