Juventus, acuzata ca si-a dopat jucatorii. "Ibrahimovic si Ekdal au pus 10 kg de muschi in cateva luni. E IMPOSIBIL!"

Juventus, acuzata ca si-a dopat jucatorii. "Ibrahimovic si Ekdal au pus 10 kg de muschi in cateva luni. E IMPOSIBIL!"

Dortmund - Liverpool, azi 22:00 pe ProTV

Suedezul Ulf Karlsson, fost antrenor al lotului national de atletism, sustine ca Juventus Torino isi dopa jucatorii sai, printre care se numara si Zlatan Ibrahimovic, in anii 2000, relateaza ziarul AS.

''Zlatan a luat in plus 10 kg in 6 luni pe cand juca la Juventus. Cred ca era dopat, asta e parerea mea. Este imposibil sa faci 10 kg de muschi intr-un timp atat de scurt. Cred ca asta era cultura clubului la acel moment. Si Albin Ekdal a pus 8 kg in plus la acelasi club. Au avut un doctor care apoi a fost suspendat 22 de luni'', a declarat Karlsson pentru ziarul Sport Bladet.

Suedezul s-a declarat convins ca Ibrahimovic s-a dopat, dar admite ca jucatorul putea sa nu fie avertizat de acest fapt: ''Sa luam exemplul fosta RDG, cand majoritatea sportivilor era dopati fara ca sa stie in cunostinta de cauza''.

Ibrahimovic, care a juca la Juve intre 2004 si 2006, nu a fost niciodata depistat pozitiv la un control doping, dar Karlsson opineaza ca in sporturile de echipa aceste teste sunt mai putin frecvente ca in atletism spre exemplu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies