Joaca Sahtior in Champions League la Bucuresti? Burleanu le ofera National Arena. Ce se va intampla cu gazonul

Joaca Sahtior in Champions League la Bucuresti? Burleanu le ofera National Arena. Ce se va intampla cu gazonul

Din cauza tensiunilor din Ucraina, Sahtior intentioneaza sa joace meciurile de acasa din Champions League la Bucuresti.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, spune ca pentru moment nu exista nicio discutie oficiala intre Federatie si Sahtior, insa nu vor fi probleme daca Lucescu va dori sa joace la Bucuresti in Liga:

"Nu avem nicio comunicare oficiala intre Sahtior si FRF. Orice eveniment de un asemenea nivel, organizat in Romania reprezinta un eveniment foarte bun si le vom acorda tot suportul."

Burleanu spune ca a vorbit cu Primaria Capitalei ca pe viitor sa nu mai existe probleme cu gazonul, precum in anii trecuti:

"In ceea ce priveste partea de infrastructura, de gazon, am avut deja discutii cu reprezentantii Primariei Capitalei, care in aceasta toamna vor intreprinde tot ceea ce este necesar ca sa nu mai avem un gazon ca in trecut."

"Gazonul de pe Arena Nationala se va ridica la cele mai inalte conditii cu sprijinul Primariei Capitalei", a spus Burleanu.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies