In minutul 86 erau calificati, dupa o desfasurare nebuna, dar finalul meciului a fost si mai SF. Ce s-a intamplat la Astana - HJK

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 August 2015, 18:55

	In minutul 86 erau calificati, dupa o desfasurare nebuna, dar finalul meciului a fost si mai SF. Ce s-a intamplat la Astana - HJK

Saint Etienne - ASA Targu Mures e joi, ora 21:00, in direct la Sport.ro! 

Kazakhii de la Astana s-au calificat in Play Off-ul Ligii Campionilor dupa un meci absolut halucinant disputat in fata finlandezilor de la HJK Helsinki.

Astana, echipa aflata pe locul 3 al campionatului din Kazakhstan, s-a calificat dupa ce a invins cu 4-3, la capatul unui meci care a dus pulsul fanilor la cote maxime.

Dupa un 0-0 in tur, finlandezii de la Helsinki au mers montati la Astana si au reusit sa conduca dupa primele 41 de minute cu 2-0.

Chiar daca lucrurile pareau incheiate pentru Astana, kazakhii au revenit in minutele 44 si 47, pentru ca mai apoi Shomko sa faca 3-2 in minutul 56. 

Astana a avut un om eliminat in minutul 70, iar Helsinki a reusit sa revina la randul ei si sa faca 3-3, scor la care era calificata.

Finalul partidei a fost si mai incendiar, cu Helsinski trimitand in bara in minutul 92, iar Astana marcand prin Postnikov in minutul 93.

Astana s-a calificat astfel dupa 0-0 si 4-3.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies