"In barurile din Bucuresti se copiaza carduri! Aveti grija la gastile de hoti in care sunt copii!" Fanii lui Chelsea ascund TOT de frica romanilor! De ce se tem la Bucuresti

Vineri 27 Septembrie 2013, 14:43

	"In barurile din Bucuresti se copiaza carduri! Aveti grija la gastile de hoti in care sunt copii!" Fanii lui Chelsea ascund TOT de frica romanilor! De ce se tem la Bucuresti

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

1000 de fani englezi sunt asteptati la Bucuresti pentru Steaua - Chelsea. Pe site-ul oficial al clubului londonez, suporterii care fac deplararea in capitala Romaniei sunt avertizati asupra pericolelor care-i asteapta! Hotii de buzunare si chelnerii care utilizeaza copiatoare de carduri sunt marea problema a britanicilor.

"Bucurestiul este in general un oras sigur, dar fanii trebuie sa aiba grija la hotii de bzuunare, la cersetori si la hotii de genti din locurile aglomerate. Grupuri organizate din care fac parte si copii pot opera in cele mai neasteptate locuri. Suporterii sunt sfatuiti sa-si tina bagajele de mana si camerele foto in siguranta si sa nu tina la vedere alte bunuri de valoare.

De asemenea, fanii ar trebui sa lase pasapoartele in locuri sigure, la hotel, si sa foloseasca altfel de acte pentru identificare, cum ar fi premisul de conducere sau o copie dupa pasaport. Exista de asemenea si pericolul ca in anumite baruri si restaurante cardurile sa fie copiate"
 

Citeste si:

Steaua

Chelsea

BRAT