Iasmin Latovlevici refuza una dintre cele mai bogate tari ale Europei: "Nu joc in Norvegia nici pentru toti banii din lume" :)

Norvegienii de la Stromsgodset au venit sa-i ia calificarea Stelei, dar si jucatorii. "Eu nu ma duc in Norvegia. Innebunesc de la atata liniste" - glumeste Latovlevici. Returul Stelei cu norvegienii va fi la PRO TV, miercuri, de la 20.30.

Ajunsi la Bucuresti, norvegienii au aflat ca Steaua n-a pierdut niciodata calificarea dupa o victorie la un gol in deplasare.

Cu toate acestea, antrenorul lui Stromsgodset, danezul Daniel Nielsen, anunta ca e increzator in sansele formatiei sale. Mai mult, acesta spune ca poate pleca nu doar cu o calificare de la Bucuresti, dar ar vrea si cativa jucatori ai Stelei.

"Am venit sa jucam, orice e posibil. Am jucatori care pot juca la Steaua, dar si Steaua are jucatori care pot juca la echipa mea", a spus danezul la sosirea pe aeroportul Otopeni - Henri Coanda.

Iasmin Latovlevici, fundasul stanga al Stelei, i-a dat repede replica; "N-as juca in Norvegia nici pentru toti banii din lume...e prea liniste acolo. E liniste rau, o iei razna", a spus acesta.

Peste 20 de mii de fani asteapta Steaua pe National Arena, cu norvegienii (DETALII DESPRE VANZAREA BILETELOR AICI).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies