I-a dat lovitura FATALA! Ronaldo poate sa zambeasca iar in fata lui Messi! Ce record TERIBIL a reusit sa bata in meciul cu Galatasaray:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 23:22

	I-a dat lovitura FATALA! Ronaldo poate sa zambeasca iar in fata lui Messi! Ce record TERIBIL a reusit sa bata in meciul cu Galatasaray:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Portughezul a reusit 3 goluri in meciul cu Galatasaray si a urcat pe primul loc in clasamentul marcatorilor in deplasare, in toata istoria Champions League.


Ronaldo a dat al 28-lea gol si l-a intrecut astfel pe Messi, cel care avea 26 de goluri marcate, detinand recordul pana la meciul Barcelonei de peste doua saptamani!

Barcelona joaca miercuri seara insa o face acasa, cu Ajax.

Al 4-lea golgheter din istoria all-time a Ligii Campionilor

Cristiano Ronaldo a dat drumul la masinaria de inscris goluri. Atacantul Realului a reusit sa inscrie 3 goluri in meciul contra celor de la Gatalasaray si a reusit sa treaca in fata lui Thierry Henry, urcand pe locul 4 in topul celor mai buni marcatori din istoria Champions League, cu 53 de reusite.

Lider in topul marcatorilor ramane tot un jucator care a facut istorie la Real: Raul are 71 de goluri, urmat de Messi, 59 si Ruud Van Nistelrooy 56.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT