"Greseli care ne-au costat scump!" Norvegienii inca spera la calificarea in turul urmator: "Mergem in Romania la victorie"

"Greseli care ne-au costat scump!" Norvegienii inca spera la calificarea in turul urmator: "Mergem in Romania la victorie"

Steaua a castigat cu 1-0 meciul disputat aseara la Drammen, impotriva lui Stromsgodset, si are prima sansa la calificarea in turul urmator al Ligii Campionilor. Norvegienii spun ca rezultatul este unul nedrept, dupa ce au avut mai multe ocazii de poarta, si anunta ca vor veni la Bucuresti pentru a juca la victorie.

Costel Galca a debutat cu o victorie in cupele europene, iar Steaua a invins cu 1-0 la Drammen, avand astfel prima sansa la calificarea in turul urmator al Ligii Campionilor. Norvegienii de la Stromsgodset si presa din Drammen spun insa ca rezultatul a fost unul oarecum nedrept, jucatorii nordici ratand mult mai multe ocazii decat campioana Romaniei.

Drammen Tidende scrie astazi ca Stromsgodset a pierdut meciul din cauza a doar doua erori facute in defensiva, partida fiind decisa in cateva secunde.

Daca Marvin Ogunjimi si Storflor au ratat doua mari sanse de a marca inainte de pauza, Arlauskis fiind de ficare data la post, Steaua a reusit sa marcheze la una dintre primele ocazii de poarta. Hoibraten si portarul Kwarasey au judecat prost o pasa in adancime si au iesit slab la intampinare, iar Iancu a trimis un lob superb peste portarul ghanez, facand 1-0.

Norvegienii mai spun ca Giedrius Arlauskis a fost salvatorul Stelei, portarul lituanian reusind sa faca minuni la mai multe ocazii ale jucatorilor lui Daniel Nielsen.

Francisco Junior, unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Godset in meciul de aseara, a vorbit si el dupa meci, acesta spunand pentru NRK ca echipa va veni la Bucuresti pentru a obtine calificarea.

Mijlocasul s-a aratat multumit de prestatia echipei, dar nu si de numeroasele ratari: "Am avut multe sanse, iar in Liga Campionilor trebuie sa fructifici fiecare oportunitate, altfel esti taxat".

"Eu inca mai cred in sansa noastra. Avem o echipa buna si vom merge acolo pentru a castiga. Vom face totul pentru a ne califica", a mai spus acesta.

Returul dintre Steaua si Stromsgodset se va disputa miercuri, 23 iulie, IN DIRECT la Pro TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies