Liga Campionilor

Gestul ciudat al lui Roberto Carlos in timpul tragerii la sorti pentru grupele Champions League! Ce a facut fostul mare jucator

Sute de oameni au comentat pe marginea momentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 August 2016, 10:54
Data actualizarii: Vineri 26 August 2016, 10:57

Avand in vedere scandalurile din jurul FIFA din ultima vreme si faptul ca fostul presedinte UEFA, Michel Platini, a fost suspendat, increderea in forul continental este scazuta. Iar un moment de la tragerea la sorti pentru grupele UEFA Champions League a dus la renasterea unor teorii ale conspiratiei.

Roberto Carlos, fostul mare jucator de la Real Madrid si din nationala Braziliei, a fost cel care a selectat echipele din urna a 4-a. Un lucru ciudat facut de Carlos cand trebuia sa selecteze echipa care sa fie in grupa cu Arsenal, PSG si Basel. Roberto Carlos a luat o bila si apoi a pus-o la loc!

Teoria "bilelor incalzite" a iesit astfel din nou la suprafata, fiind spus ca Roberto Carlos nu alesese bila corecta. Explicatia este alta insa: tocmai pentru a evita orice discutie, Roberto Carlos a decis sa amestece inca o data bilele din moment ce nu o facuse prima data!

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies