FOTO Lucescu si Lupescu, alaturi de cei mai tari antrenori din Liga la Nyon! Ce premii a impartit Platini:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 13:05
FOTO Lucescu si Lupescu, alaturi de cei mai tari antrenori din Liga la Nyon! Ce premii a impartit Platini:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Presedintele UEFA, Michel Platini, i-a premiat, miercuri, la Nyon, pe antrenorii Alex Ferguson (ex-Manchester United), Arsene Wenger (Arsenal Londra) si Carlo Ancelotti (Real Madrid) pentru marea lor contributie in Liga Campionilor, a anuntat site-ul oficial al forului european.

Cei trei antrenori au fost premiati pentru longevitatea lor in Liga Campionilor, toti trei depasind 100 de meciuri in aceasta competitie.

Alex Ferguson s-a aflat pe banca la 202 meciuri din Liga Campionilor, Arsene Wenger la 152, iar Carlo Ancelotti la 117. Ultimii doi au fost premiati de Platini in persoana, iar Ferguson a fost invitat in Elvetia sa-si ridice trofeul.

Al patrulea antrenor care a adunat peste 100 de meciuri in Liga Campionilor, Jose Mourinho, va fi premiat cu o alta ocazie.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT