FOTO Lucescu si Lupescu, alaturi de cei mai tari antrenori din Liga la Nyon! Ce premii a impartit Platini:

Joi 05 Septembrie 2013, 13:05
FOTO Lucescu si Lupescu, alaturi de cei mai tari antrenori din Liga la Nyon! Ce premii a impartit Platini:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Presedintele UEFA, Michel Platini, i-a premiat, miercuri, la Nyon, pe antrenorii Alex Ferguson (ex-Manchester United), Arsene Wenger (Arsenal Londra) si Carlo Ancelotti (Real Madrid) pentru marea lor contributie in Liga Campionilor, a anuntat site-ul oficial al forului european.

Cei trei antrenori au fost premiati pentru longevitatea lor in Liga Campionilor, toti trei depasind 100 de meciuri in aceasta competitie.

Alex Ferguson s-a aflat pe banca la 202 meciuri din Liga Campionilor, Arsene Wenger la 152, iar Carlo Ancelotti la 117. Ultimii doi au fost premiati de Platini in persoana, iar Ferguson a fost invitat in Elvetia sa-si ridice trofeul.

Al patrulea antrenor care a adunat peste 100 de meciuri in Liga Campionilor, Jose Mourinho, va fi premiat cu o alta ocazie.

Sursa: Mediafax

Citeste si:

Mircea Lucescu

BRAT