Liga Campionilor

Faza care nu s-a vazut la TV: un suporter a vrut sa-l atinga pe Ronaldo, dar a fost oprit de stewarzi. Cum a reactionat portughezul

22:05 LIVE la Sport.ro: Fenerbahce - Ajax Amsterdam | Bucurati-va de fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 10:44
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 10:52

N-a nimerit momentul potrivit. Un suporter francez, in varsta de circa 20 de ani, a intrerupt partida dintre PSG si Real Madrid aseara, in minutele de prelungire, dar nu s-a ales doar cu o interdictie de a mai itrat pe stadion, dar si cu o dezamagire: idolul sau nici nu l-a bagat in seama.

Suporterul a patruns pe teren in minutele de prelungire ale partidei PSG - Real, incheiata 0-0, si a vrut sa-l atinga pe Cristiano Ronaldo. Acesta a fost oprit de stewarzi inainte sa ajunga la portughez si scos imediat de pe teren.

Dezamagit mai degraba de scorul alb de pe tabela si de faptul ca nu a marcat, Cristiano Ronaldo nu l-a bagat in seama pe acesta, asa cum alti colegi de-ai sai au facut de-a lungul timpului. Este de notorietate momentul in care James Rodriguez s-a certat chiar cu stewarzii pentru a salva un suporter care a patruns pe teren la prezentarea sa pe Bernabeu.

Modifică setările cookies