Duelul Reghecampf - Uhrin a inceput deja: "Nu e asa greu sa-mi dau seama ce joaca Steaua!" Antrenorul lui Dinamo stie omul pe care trebuie sa-l ANIHILEZE:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 13:24
Duelul Reghecampf - Uhrin a inceput deja: "Nu e asa greu sa-mi dau seama ce joaca Steaua!" Antrenorul lui Dinamo stie omul pe care trebuie sa-l ANIHILEZE:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, azi, ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Steaua a trecut la pas de macedonenii de la Vardar Skopje si se pregateste de duelul cu Dinamo Tbilisi, echipa antrenata de o mai veche cunostinta a romanilor, Dusan Uhrin Jr.

In ciuda conditiilor foarte bune pe care le au georgienii, a formei pe care o traverseaza si a jucatorilor "cu nume" pe care ii au in echipa, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, anunta ca echipa sa trebuie sa treaca de Turul III preliminar si nu se teme de faptul ca antrenorul ceh ii cunoaste cativa dintre jucatori.

"Dusan Uhrin nu cunoaste echipa Stelei de anul trecut sau anul acessta, cand a antrenat el in Romania alta era fata Stelei. Echipa s-a schimbat enorm de cand el a plecat", a spus Reghecampf.

Antrenorul campioanei a primit, insa, repede replica din partea "rivalului" sau, acesta anuntand ca jocul Stelei nu este atat de greu de descifrat, asa cum crede Reghecampf.

"Nu am vazut meciul retur cu Vardar, dar am vazut turul. Steaua joaca bine, are jucatori cu experienta in competitiile internationale. Stiu ca Steaua si-a amanat meciul cu Astra.

Cred, insa, ca sansele sunt de 50-50. Ma astept la un meci interesant, ii asteptam pe cei de la Steaua. Suntem pregatiti pentru dubla mansa cu ei, chiar daca noi nu am jucat meciuri oficiale. De ce sa fie greu sa descifrez jocul echipei lui Reghecampf? Oricum, pe mine nu ma intereseaza Reghecampf sau jucatorii Stelei, eu sunt preocupat doar de echipa mea.

De la ei il stiu pe Bourceanu, liderul, fara el nu stiu ce s-ar intampla. Mai este si Tanase, care este un jucator bun. Sigur ca suntem pregatiti pentru meciul cu Steaua", a spus Uhrin la DOlceSport.

Coronavirus România, 10 iulie. Bilanțul orei 13:00: 592 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT