Dezvaluire "bomba" facuta de un tabloid sarb, cu 3 zile inaintea meciului Steaua - Partizan! Adversara Stelei, banuita de BLATURI

Steaua Liga Campionilor Partizan Belgrad Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2015, 10:01
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2015, 10:59

Steaua - Partizan e miercuri, de la 21:30, in direct la ProTV! 

Steaua se pregateste pentru un tur 3 de foc al preliminariilor Ligii Campionilor, urmand sa intalneasca Partizan Belgrad. Campioana Romaniei, care a trecut cu emotii de Trencin, se va duela cu una dintre formatiile de traditie ale fotbalului din estul Europei, echipa cunoscuta mai ales datorita sprijinului de care are parte la fiecare meci.

Una dintre echipele de traditie din est, Partizan este poate cel mai dificil adversar care ii putea iesi in cale Stelei. Detinatoarea titlului Serbiei are un lot puternic si un start de sezon excelent. Cu toate acestea, numele celor de la Partizan este acum tarat intr-un mare scandal.

Potrivit presei din Serbia, Partizan ar fi fost implicata in ultimii ani in mai multe meciuri trucate, care se afla deja in atentia procurorilor si a Federatiei Sarbe. De asemenea, tabloidul Blic noteaza ca si cealalta echipa de mare traditie, Steaua Rosie Belgrad, ar fi implicata intr-o "schema" asemanatoare.

"Uneori, casele de pariuri suspcteaza anumite meciuri din Serbia si le blocheaza. Daca nu complet, macar unele variante. De exemplu, 1 pauza, 2 final, sau 2 pauza, 1 final. Ori miza de numar pe goluri", scrie tabloidul Blic, care a facut publice si sase partide pe care procurorii le-ar ancheta.

Suspiciunile de blat din fotbalul sarb s-au aprins dupa un meci Steaua Rosie 6-2 OFK Belgrad, la pauza caruia OFK avea 2-0. Cei de la Steaua Rosie au inscris de 6 ori in partea a doua a partidei, patru goluri venind intre minutele 47 si 57.

Mergand pe acest fir, sarbii scrie ca si Partizan a avut parte de patru meciuri asemanatoare, toate incheiate cu scoruri mari. Este vorba despre Bezanija 3-4 Partizan (3-1 la pauza), disputat in 2006, Partizan 5-3 Smederevo (2-1 pauza), disputat in 2010, oFK Belgrad 1-3 Partizan (1-0 pauza), disputat in 2012, dar si Partizan 4-3 Novi Pazar (1-2 pauza), disputat in 2013.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!