"Daca vin scouteri din strainatate si-l vad asa nu-l va cauta nicio echipa!" Alibec, avertizat dupa ultimul scandal la Steaua

"Daca vin scouteri din strainatate si-l vad asa nu-l va cauta nicio echipa!" Alibec, avertizat dupa ultimul scandal la Steaua

MILAN - CRAIOVA, joi, 21:45, ProTV!

Gigi Becali spunea in urma cu cateva zile ca Denis Alibec "va muri la Steaua" daca va continua sa gesticuleze pe teren. Afirmatia patronului Stelei este intarita de fostul jucator al echipei, actual impresar, Sorin Paraschiv, cel care a dezvaluit ca aceste probleme comportamentale il pot costa un transfer pe viitor.

"Alibec are personalitatea lui, a demonstrat-o si la Viitorul. Imi aduc aminte ca am jucat impotriva lui si se vedea de atunci ca e un fotbalist cu o personalitate mai aparte. El era foarte tanar, dar se certa si cu adversarii, mai striga si la ceilalti din echipa. Uneori e buna acesta personalitate, dar alteori strica.

Gesturile acestea pe care le face el pe teren nu-i fac bine. Daca vin scouteri din strainatate si-l vad asa...nu-l va cauta nicio echipa. Au fost scouteri in trecut care au notat aceasta atitudine: daca sta pe jos, daca e disciplinat in teren. Asta conteaza mult, pe langa ce faci tu ca fotbal. La nivelul campionatului nostru se permit, dar afara nu ai sanse cu o astfel de atitudine.

El a fost crescut asa, e foarte greu sa-l mai schimbi. El e insa un jucator foarte bun, ce face el nu pot face unii atacanti din strainatate" a spus Sorin Paraschiv pentru Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies