Cosmarul lui Dan Petrescu: Luis Fabiano! "E cel mai bun atacant din LUME!"

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 09:14
Cosmarul lui Dan Petrescu: Luis Fabiano! "E cel mai bun atacant din LUME!"

Unirea da piept cu lidera grupei G in Liga Campionilor intr-unul din cele mai importante meciuri pentru romani in Europa, de dupa revolutie!

Vezi aici echipele probabile!

Echipele probabile:

Unirea: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - Frunza, Ricardo, I.Apostol, T.Balan, D.Varga – Bilasco; Antrenor: Dan Petrescu

Sevilla: Javi Varas - Konko, Fernando Navarro, Dragutinovic, Squillaci - Renato, Zokora, Perotti, Capel - Luis Fabiano, Negredo (Kanouté); Antrenor: Manolo Jimenez.

Unirea a debutat in Liga Campionilor cu Sevilla pe Sanchez Pizjuan intr-o partida in care Luis Fabiano a facut spectacol marcand un gol fabulos si jucand la un nivel minunat.

"Astazi am vazut pe cel mai bun atacant din lume!" a declarat atunci Dan Petrescu. Antrenorul Unirii se teme de atacantul lui Jimenez, desi acesta ar putea sa nu fie titular in meciul de azi.

"E cel mai important meci pentru romani de dupa revolutie!" a anuntat Mihai Stoica  inainte de batalia din aceasta seara.

Sevilla vine pe Ghencea, un stadion care i-a purtat noroc: a batut aici de 2 ori! Un egal i-ar asigura primul loc, insa oamenii lui Dan Petrescu sunt pusi pe fapte mari.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT