Cel mai "subtire" lot al Stelei? Reghecampf poate fi pus intr-o situatie grea: fara rezerva de fundas la Praga. Doar trei jucatori peste 23 de ani vor sta pe banca

Cel mai "subtire" lot al Stelei? Reghecampf poate fi pus intr-o situatie grea: fara rezerva de fundas la Praga. Doar trei jucatori peste 23 de ani vor sta pe banca

Sparta Praga - Steaua se vede la ProTV, marti, de la ora 21:00

Steaua a plecat in aceasta dimineata catre Cehia, pentru turul dublei de calificare in Play Off-ul Ligii Campionilor. Steaua se va duela cu Sparta Praga in turul 3 preliminar, meciul tur urmand sa fie transmis de ProTV, maine, de la ora 21:00.

Laurentiu Reghecampf l-a exclus din lot pentru meciul cu Sparta pe algerianul Hamroun, cel care si-a fortat in ultimele zile transferul in zona Golfului, fugind practic din Romania. De asemenea, antrenorul nu i-a luat in Cehia pe Filip si Ovidiu Popescu, ambii accidentati.

Ramas si fara capitanul Varela, Reghecampf va avea la dispozitie un lot destul de "subtire" la Praga, antrenorul neavand varianta de inlocuitor in cazul unei probleme aparute la nivelul fundasilor centrali. De asemenea, pentru postul de fundas dreapta, singura varianta de rezerva este tanarul de 18 ani Gabriel Simion, fara niciun meci la prima echipa.

Probleme asemenatoare are Reghecampf si in celelalte compartimente, banca fiind populata in majoritate de fotbalisti fara experienta si sub 23 de ani. Singurele exceptii sunt Sulley Muniru, Dan Popescu si Sebastian Chitosca. Ultimii doi au peste 23 de ani, insa niciun fel de experienta la nivel international.

Pentru ofensiva, Steaua ii are la dispozitie pe tinerii Tudorie si Bota, in cazul in care Golubovic nu se va ridica la nivelul asteptarilor ori daca acesta se va accidenta pe parcursul partidei.

Primul 11: Nita - Nita, Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic, Bourceanu, Pintilii, Achim, Stanciu, Aganovic, Golubovic
Ceilalti jucatori care au facut deplasarea: Cojocaru, Muniru, D. Popescu, Simion, Vilceanu, Mihalcea, Enceanu, Stefanescu, Chitosca, Tudorie, Bota 
Lasati acasa: Hamroun (exclus din lot), Lucian Filip, Adi Popa si Ov. Popescu (accidentati)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trei sferturi din elevii claselor terminale s-au înscris la BAC. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu
BRAT
Modifică setările cookies