Sheriff Tiraspol Liga Campionilor Real Madrid Liga Campionilor

Câți jucători moldoveni sunt în lotul lui Sheriff. Până și antrenorii sunt mai mulți!

Niciunul dintre localnici nu a jucat împotriva lui Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 10:21
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 12:29

Dumitru Celeadnic (portar, 29 de ani), Alexandr Belousov (fundaș, 23 de ani), Serafim Cojocari (mijlocaș, 20 de ani), Maxim Cojocaru (mijlocaș, 23 de ani) și antrenorul de portari Serghei Pașcenco (38 de ani), trecut și el ca al treilea goalkeeper, sunt singurii moldoveni din lotul lui Sheriff Tiraspol. Echipa nu contribuie practic la prima reprezentativă a Moldovei, deși domină de ani de zile fotbalul de peste Prut.

Până și antrenorii sunt mai numeroși decât jucătorii moldoveni la Sheriff, pentru că principalul Vernydub are trei secunzi și doi antrenori de portari, conform site-ului oficial.

Jucători străini din 17 țări la Tiraspol

În victoria de marți seara cu Real Madrid, niciun moldovean nu a fost folosit. În schimb, Sheriff merge pe mâna străinilor. Jucători din Bosnia, Slovenia, Macedonia, Grecia, Serbia, Luxemburg, Uzbekistan, Ghana, Guineea, Coasta de Fildeș, Mali, Malawi, Niger, Brazilia, Columbia, Peru și Trinidad Tobago formează lotul campioanei din Moldova. 

Marcatorii din 2-1 cu Real, Yakhshiboev și Thill, provin din două țări care nu contează în fotbalul mare, Uzbekistan și Luxemburg!

Modifică setările cookies