BLAT in preliminariile Ligii Campionilor?! UEFA ancheteaza o echipa, oficialii clubului au fost deja ARESTATI

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Octombrie 2014, 17:41

	BLAT in preliminariile Ligii Campionilor?! UEFA ancheteaza o echipa, oficialii clubului au fost deja ARESTATI

►UEFA a demarat o ancheta in cazul unui meci disputat in preliminariile Ligii Campionilor in sezonul 2013/2014.
►Oficialii unuia dintre cluburi au fost deja arestati

UEFA a anuntat astazi inceperea unei anchete in cazul meciului Daugava Daugavpils - Elfsborg, disputat in preliminariile Ligii Campionilor in sezonul trecut (2013/2014), meci incheiat cu scorul de 7-1 pentru formatia suedeza, in Letonia.

Forul european a adunat in ultima perioada mai multe dovezi in cazul partidei suspectate de blat, iar acum oficialii UEFA vor analiza intreaga situatie.

Dubla Daugava - Elfsborg s-a incheiat cu scorul general de 1-11, dupa ce echipa letona a pierdut cu 0-4 in deplasare si cu 1-7 pe teren propriu. UEFA suspecteaza o posibila trucare la pariuri a partidei.

Pe langa ancheta demarata de UEFA, autoritatile din Letonia au deschis si ele o investigatie separata si i-au retinut chiar pe cativa dintre oficialii clubului Daugava, printre care s-ar afla si presedintele formatiei.

UEFA monitorizeaza anual peste 32 de mii de meciuri de pe intregul continent, incercand sa identifice tiparul de pariere si modificarile cotelor la casele de pariuri.

Forul european are toleranta zero in ceea ce priveste trucarea meciurilor, iar pedepsele pot duce pana la excluderea echipei din competitiile europene sau suspendarea fotbalistilor, a oficialilor si a arbitrilor, in functie de dovezi.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies