Becali anunta prima SUPER AROGANTA in fata unei rivale dupa calificarea in play-off-ul Champions League: "Ii platesc lui Baluta clauza, dau 3 milioane!"

Becali anunta prima SUPER AROGANTA in fata unei rivale dupa calificarea in play-off-ul Champions League: "Ii platesc lui Baluta clauza, dau 3 milioane!"

Becali are de gand sa continue investiiile masive la Steaua dupa calificarea in play-off-ul Champions League!

Prima tinta: Alex Baluta de la Craiova!  Becali e gata sa-i achite clauza in valoare de 3 milioane de euro pentru a-l aduce!

"De acum incolo nu mai conteaza, nu mai sunt emotii, ne-am indeplinit obiectivul, play-off-ul. La ora asta, noi incasam aproximativ 12 milioane de euro, cu tot cu bilete.
Sunt trei milioane ca jucam play-off-ul, doua ca intram in Liga Europa, cinci, mai luam vreo trei milioane market-pool-ul, opt, mai luam sa zicem un milion jumatate, doua din ce jucam acolo. Luam si din bilete vreo doua milioane. Si acum facem strategia de viitor. O sa iau unul sau doi fundasi centrali si chiar un mijlocas central, coordonator.

Fundasii centrali o sa-i aduca MM cu Dica. Ceilati de la mijloc in sus ii aduc numai si numai eu, si mijocasi si atacanti. Eu cumpar 4,5 jucatori, investesc acum. Cumpar 4-5 cinci si ii spulber pe toti. Din campionatul nostru, normal, 4-5 iau. Sa fie la Steaua. Ii platesc clauza de trei miloane lui Baluta. Poate, zic si eu acum, nu stiu. De acum va veni hegemonia Stelei.

De ce? Bani, investiitii si cu asta, basta. Daca nu te bagi se alege praful. Nu m-am bagat acum, la meciul asta, dar ma bag in general, aduc jucatori si ma aplic la echipa. Nu ma bag in alcatuirea primului 11 niciodata. Ne consultam", a declarat Becali, la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies