AVERTISMENT pentru fanii lui Chelsea care vin la Bucuresti: "Atentie la portofele in locurile aglomerate" Ce au zis despre noi:

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Septembrie 2013, 19:18

	AVERTISMENT pentru fanii lui Chelsea care vin la Bucuresti: "Atentie la portofele in locurile aglomerate" Ce au zis despre noi:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Fanii lui Chelsea care vor face deplasarea la Bucuresti au fost avetizati pe site-ul oficial sa aibe grija la portofele in locurile aglomerate. Ei si-au dat intalnire pe strada Tony Bulandra si pe Strada Maior Coravu.

"Bautul pe strada nu e permis si nici cantatul dupa ora 22. Bucurestiul e in general un oras sigur, dar aveti grija la portofele in locurile aglomerate. Grupuri organizate de hoti pot opera si folosesc de multe ori copiii. De asemenea, daca veniti insotiti de lucruri de valoare, tineti-le in locuri sigure si nu le afisati", a scris Chelsea intr-un mesaj pentru dedicat fanilor.

Ei sunt de asemenea avertizati sa aibe grija pe unde scot cartile de credit.
"Aveti grija pe unde folositi cartile de credite, pentru ca au fost plangeri despre carduri clonate in baruri sau restaurante”, scrie site-ul lui Chelsea.
Fanii englezi au mai fost avertizati ca nu vor avea voie sa intre pe stadion daca sunt beti.
 

Steaua - Chelsea, arbitrat de omul care a condus la centru derby-ul Steaua - Dinamo in 2009!

 

Partida de marti seara de pe national arena, dintre Steaua si Chelsea, va fi arbitrata de spaniolul Carlos Velasco Carballo, cel care a condus la centru derby-ul Steaua - Dinamo din returul sezonului 2008-2009 (1-1).

Carlos Velasco Carballo va fi ajutat de compatriotii sai Roberto Alonso si Juan Yuste, iar rezerva va fi Javier Rodriguez.

Asistenti suplimentari au fost desemnati Carlos Gomez si Carlos Del Cerro.

Delegatul UEFA va fi cehul Jaroslav Dudl, iar observator de arbitri germanul Edgar Steinborn.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT