federico piovaccari Champions League Dinamo Tbilisi Steaua SuperCupa Romaniei Liga Campionilor

ANUNTUL care trebuie sa o distruga pe Dinamo Tbilisi la Bucuresti! "Ajung la forma MAXIMA in 10 zile!" Declaratie geniala a unui stelist:

►Dinamo Tbilisi - Steaua LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro, marti, de la ora 19.00

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Iulie 2013, 11:26
Data actualizarii: Duminica 28 Iulie 2013, 11:25

Steaua inca nu l-a descoperit la 100% pe Piovaccari, asta si pentru ca au fost doar putine zile de cand a intrat in programul echipei, pana cand a debutat.

Costea si mai ales Rusescu nu mai sunt in atacul Stelei, astfel ca tot greu va cadea pe italian si pe Nikolic, in dubla mansa cu Dinamo Tbilisi.

"Sunt aici de 20 de zile. Este normal ca la conformatia mea sa mai am nevoie sa ma antrenez si de inca putin timp, dar sunt multumit de cum ma prezint din punct din vedere fizic.

Cred insa ca voi ajunge la forma maxima an 10 zile. Am intampinat cateva dificultati din cauza limbii, dar cred ca in 2-3 luni voi reusi sa invat aproape tot.

Grupul este unit, glumim intre noi, totul este foarte bine. Dupa ce am marcat primul gol la Steaua, la returul cu Vardar, am avut un sentiment frumos.

In primul meci jucat la Steaua, in Supercupa, venisem dupa doar 5 zile de antrenament si era normal sa am evolutii mai slabe la inceput. Cel mai important este ca antrenorul si preparatorul sa fie multumiti de cum lucrez si voi da totul pentru a ma perfectiona si pentru a ajunge la forma optima cat mai repede", a spus Piovaccari pentru DolceSport.

Dinamo Tbilisi - Steaua LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro, marti, de la ora 19.00

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!