Anunt de ULTIMA ORA pe site-ul UEFA! Forul european ancheteaza decizia de a inchide antrenamentul de dinaintea meciului cu Vardar:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 16:56

	Anunt de ULTIMA ORA pe site-ul UEFA! Forul european ancheteaza decizia de a inchide antrenamentul de dinaintea meciului cu Vardar:

UEFA ancheteaza incidentele de la Vardar - Steaua si comportamentul huliganic al lui Mihai Stoica. Nu este singura ancheta pornita de UEFA dupa meciul din Macedonia.

Site-ul oficial al celor de la UEFA anunta ca vor exista doua anchete in urma meciului dintre Vardar Skopje si Steaua din Macedonia, scor 1-2.

In urma reclamatiilor facute de presa din Macedonia, UEFA analizeaza ce s-a intamplat inainte de meciul retur din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Prima ancheta tine de faptul ca Mihai Stoica nu a lasat antrenamentul oficial deschis timp de 15 minute cum e prevazut in regulamentul UEFA.

"Daca jurnalistii au facut plangere la UEFA, pe Stoica il paste o suspendare.", a declarat presedintele Federatiei, care a tinut sa precizeze faptul ca nu se poate pune in discutie o masura care sa afecteze clubul Steaua.

"Steaua risca o amenda, in niciun caz excluderea din Liga Campionilor. Aceasta pedeapsa poate fi primita doar in cazuri mult mai grave, incidente pe stadion, in timpul jocurilor, scandari rasiste...", a mai spus Sandu in editia tiparita a cotidianului Libertatea.

Cea de-a doua ancheta deschisa de UEFA este legata din incidentele care au avut loc in tribune - fanii campioanei Romaniei au aprins torte si au aruncat cu petarde. 

UEFA va analiza cazurile si va lua o decizie in data de 22 august. 

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT