Anunt de ULTIMA ORA pe site-ul UEFA! Forul european ancheteaza decizia de a inchide antrenamentul de dinaintea meciului cu Vardar:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 16:56

	Anunt de ULTIMA ORA pe site-ul UEFA! Forul european ancheteaza decizia de a inchide antrenamentul de dinaintea meciului cu Vardar:

UEFA ancheteaza incidentele de la Vardar - Steaua si comportamentul huliganic al lui Mihai Stoica. Nu este singura ancheta pornita de UEFA dupa meciul din Macedonia.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Site-ul oficial al celor de la UEFA anunta ca vor exista doua anchete in urma meciului dintre Vardar Skopje si Steaua din Macedonia, scor 1-2.

In urma reclamatiilor facute de presa din Macedonia, UEFA analizeaza ce s-a intamplat inainte de meciul retur din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Prima ancheta tine de faptul ca Mihai Stoica nu a lasat antrenamentul oficial deschis timp de 15 minute cum e prevazut in regulamentul UEFA.

"Daca jurnalistii au facut plangere la UEFA, pe Stoica il paste o suspendare.", a declarat presedintele Federatiei, care a tinut sa precizeze faptul ca nu se poate pune in discutie o masura care sa afecteze clubul Steaua.

"Steaua risca o amenda, in niciun caz excluderea din Liga Campionilor. Aceasta pedeapsa poate fi primita doar in cazuri mult mai grave, incidente pe stadion, in timpul jocurilor, scandari rasiste...", a mai spus Sandu in editia tiparita a cotidianului Libertatea.

Cea de-a doua ancheta deschisa de UEFA este legata din incidentele care au avut loc in tribune - fanii campioanei Romaniei au aprins torte si au aruncat cu petarde. 

UEFA va analiza cazurile si va lua o decizie in data de 22 august. 

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT