Julian Nagelsmann Bayern Munchen Matthias Jaissle optimi Liga Campionilor Red Bull Salzburg Liga Campionilor

Aer proaspăt în UCL: antrenorii lui Salzburg și Bayern au doar 33, respectiv 34 de ani. Cel mai tânăr tehnician din Liga 1 are 36 de ani

Red Bull Salzburg a devenit primul club austriac care s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, unde a jucat împotriva celor de la Bayern Munchen. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 22:38
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 22:59

Duelul din optimi a fost incendiar și a adus față în față doi tehnicieni din generația tânără, mai tineri și decât o parte dintre fotbaliștii pe care îi antrenează.

Red Bull Salzburg este condusă de Matthias Jaissle, un neamț de 33 de ani care nu a excelat în cariera de jucător, evoluând doar pentru Hoffenheim, dar care a explodat ca tehnician, reușind să obțină performanțe notabile cu formația austriacă.

De cealaltă parte, Julian Nagelsmann este cu un an mai bătrân decât adversarul său, iar CV-ul său este deja impresionant, reușind să o califice pe Hoffenheim pentru prima dată în istorie în Liga Campionilor, iar cu RB Leipzig a ajuns până în semifinalele competiției în sezonul 2019-2020, devenind cel mai tânăr antrenor care reușește această performanță. 

În perioada 2012-2013, când a fost antrenor secund la Hoffenheim, Julian Nagelsmann l-a avut sub conducere chiar pe adversarul din optimi, Matthias Jaissle

  • 36 de ani are Andrei Prepeliță, tehnicianul celor de la FC Argeș, cel mai tânăr antrenor din Liga 1 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!