76 de cluburi, anchetate de UEFA! Regula fair play-ului financiar poate provoca un cutremur in fotbalul european! Ce pierderi uriase au avut:

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Februarie 2014, 19:54

	76 de cluburi, anchetate de UEFA! Regula fair play-ului financiar poate provoca un cutremur in fotbalul european! Ce pierderi uriase au avut:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania

76 de cluburi de fotbal din Europa, participante in UEFA Champions League sau Europa League, sunt anchetate de organismele abilitate ale UEFA, Forul European cercetand posibila incalcare a regulilor fair play-ului financiar, dupa ce au constatat un deficit de circa 600 de milioane de euro in bugetele acestora, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit UEFA, ancheta se va desfasura pe parcursul unei perioade mai lungi, iar solutiile cele mai serioase vor fi anuntate in vara acestui an.

Printre cluburile in cauza se afla si Manchester City si Paris Saint Germain, doua dintre cele mai bogate formatii ale continentului, acestea bifand transferuri de sute de milioane in ultimii ani, in timp ce profitul a fost inexistent.

Cel mai "negru" scenariu pentru cluburile anchetate poate fi legat de interzicerea de a mai participa in cupele europene pana la solutionarea situatiilor, in timp ce alte masuri ar putea fi legate de modificarea plafonului salarial.

Manchester City a inregistrat pierderi de 55 de milioane de lire sterline in anul competitional 2012/2013.

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies