7-0 umilitor in anul in care implineste 70 de ani! Decizie neasteptata a lui Mircea Lucescu: cu cine semneaza din vara

Autor: Sport.ro
Joi 12 Martie 2015, 09:38

	7-0 umilitor in anul in care implineste 70 de ani! Decizie neasteptata a lui Mircea Lucescu: cu cine semneaza din vara

Mircea Lucescu a suferit aseara cea mai grea infrangere a carierei. Impulsionata de o decizie gresita a centralului inca din debutul partidei, Bayern Munchen a spulberat Sahtiorul, 7-0, si s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Sahtiorul lui Mircea Lucescu a fost spulberat de furia nemtilor de la Bayern Munchen, care impinsi de la spate de o decizie gresita de arbitraj in debutul partidei s-au calificat in sferturile Ligii dupa 7-0 in returul de pe Allianz Arena.

Lucescu a suferit aseara cea mai grea infrangere a carierei de antrenor, dar nu renunta. In ciuda problemelor grave din jurul echipei, fara un campionat real si cu o situatie incerta a patronului Rinat Ahmetov, Mircea Lucescu a decis sa-si prelungeasca intelegerea cu Sahtior Donetsk.

"Pe Sahtior o sa o antrenez si din toamna", a declarat Mircea Lucescu la DolceSport.

Lucescu a criticat arbitrajul centralului scotian William Collum, care a acordat un penalty pentru Bayern in minutul 3 si un cartonas rosu pentru fundasul Olexandr Kucher. Echilibrul s-a rupt complet dupa acea faza.

"De ce mi-a fost frica n-am scapat. Eram ferm convins ca aici vom avea probleme in primele minute. S-a intamplat dupa trei minute si tot ce pregatisem s-a dat peste cap. Nu a fost rosu la faza penalty-ului. A fost un cadou pe care arbitrii l-au oferit lui Bayern".

"Am pierdut la toate aspectele jocului. Bayern este o echipa extrem de puternica din punct de vedere mental. Am stiut ca dupa iesirea lui Srna (n.r croatul s-a accidentat, iar Sahtior a terminat jocul in 9 oameni), lucrurile vor fi si mai dificile. Am jucat in inferioritate si am pierdut, nu sunt prea multe de zis. Imi pare rau doar pentru ca am pierdut la un asemenea scor.", a mai spus Mircea Lucescu.

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT