csa steaua George Ogararu Napoli Liga 2

„Militarii” pot da lovitura! Napoli este interesată de un jucător de la CSA Steaua. Anunțul lui Ogăraru 

Napoli a pus ochii pe un junior din lotul lui Daniel Oprița. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 16:28
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 16:33

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 în sezonul 2021-2022, din cauza faptului că secția de fotbal nu s-a privatizat. Însă, la finalul lui 2021, elevii lui Daniel Oprița ocupă locul 6, cu 28 de puncte după 16 etape, fiind la 14 puncte de liderul Petrolul Ploiești.

Doar că CSA Steaua poate da lovitura financiară în această iarnă. Claudiu Donose (17 ani) este în probe la SCC Napoli Primavera, anunțul fiind confirmat chiar de George Ogăraru. Mijlocașul ofensiv al grupării din Ghencea i-a impresionat pe italieni după doar 3 meciuri în care a fost utilizat de Oprița în Liga 2, cu Dunărea Călărași, FC Brașov și Petrolul Ploiești. 

Donose este un produs al celor de la LPS Iași, fiind transferat de CSA Steaua în urmă cu 6 luni. De asemenea, juniorul este un componet al lotului României U18. 

Ogăraru: „Sperăm ca această experiență să-l ajute pe Claudiu”

„Unul dintre cei mai promițători jucători ai Stelei, Claudiu Donose, se află în aceste zile, la Napoli, unde se antrenează cu SSC Napoli Primavera. În vărstă de 17 ani, Donose, care este în lotul U18 al României, a fost transferat de Academia de fotbal Steaua București, în urmă cu 6 luni de la LPS Iași.

În actualul sezon, jucătorul care poate evolua atât mijlocaș ofensiv, cât și vârf, a făcut pasul către echipa mare a clubului nostru, unde a fost utilizat în 3 partide din liga a 2-a (cu Dunărea Călărași, cu FC Brașov și cu Petrolul Ploiești).

'Mă bucur că există interes din partea unui club atât de mare, precum Napoli, pentru unul dintre juniorii Stelei. În Romania sunt copii talentați și sper să vină cât mai mulți spre clubul nostru, unde să confirme la echipa de seniori, pentru ca la un moment dat, să facă pasul către cluburile mari din occident. 

Sperăm ca această experiență să-l ajute pe Claudiu să crească și să-l vedem cât mai des în echipa de start a Stelei', a spus directorul tehnic al Academiei de fotbal Steaua București, George Ogăraru”, este comunicat oficial emis de CSA Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!