Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Flavius Magraon csm slatina Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:36
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:37

Veste tragică în fotbalul românesc! Un tânăr fotbalist de doar 19 ani s-a stins din viață.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, 1 iunie. Flavius Magraon, împrumutat de CSM Slatina la Petrolul Potcoava, în Liga a 3-a, unde a fost golgheter în sezonul recent încheiat, s-a înecat în râul olt.

Elev în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv Slatina, Magraon s-a răsturnat cu skijetul în râul Olt, acolo unde se plimba cu un prieten în vârstă de 17 ani, scrie Liga2.ro.

Decesul tânărului fotbalist a fost anunțat de CSM Slatina prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Tragedie în fotbalul românesc: un fotbalist a murit la doar 19 ani

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.

Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, a transmis clubul din Slatina.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!