CS Comunal Selimbar Elvetia Jordan Gele liga 2 Liga 2

OFICIAL Șelimbăr și-a luat mașină de goluri din Elveția! ”Va îmbrăca tricoul cu numărul 10”

Jordan Gele este un atacant francez care a jucat la FC Nantes și a impresionat în diviziile inferioare din ”țara cantoanelor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:16
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:18

Divizionara secundă CS Comunal Șelimbăr a anunțat joi transferul atacantului francez Jordan Gele, în vârstă de 29 de ani.

”Fotbalistul a sosit la echipa noastră de la Rapperswil-Jona (Liga a III-a, Elveția) și va îmbrăca tricoul cu numărul 10 la Șelimbăr.

Născut pe 16.09.1992, Jordan Youri Gele a fost un jucător important pentru gruparea din Elveția,  reușind să înscrie nu mai puțin de 38 de goluri în 58 de meciuri, timp în care a furnizat și 13 assist-uri”, au scris sibienii pe site-ul oficial al clubului.

Jordan Gele a evoluat numai în ligile inferioare din Franța și Elveția

”Dorința mea pentru acest sezon este să ajut echipa înscriind cât mai multe goluri și de asemenea să ofer cât mai multe pase de gol pentru ca jocul colectiv să funcționeze cât mai bine. 

După 3 ani petrecuți în Elveția cu 58 de meciuri, 38 de goluri și mai multe pase de gol, cred că a venit momentul să descopăr altceva. 

Am vorbit cu președintele și cu antrenorul de aici și m-au convins să iau parte la aventura acestui proiect și sunt foarte fericit să fiu aici cu voi”, a declarat Jordan Gele, care a semnat pe un sezon cu Șelimbăr.

Francezul a evoluat până acum la US Boulogne, AFC Compiegne, Sainte Genevieve, FC Mulhouse, FC Nantes B (toate din Franța), FC Winterhur și Rapperswil-Jona (ambele din Elveția).

Foto și video: CSC 1599 Șelimbăr

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!