Adi Mihalcea Gloria Buzau - Concordia Chiajna Liga 2

Reacția lui Adi Mihalcea după eșecul cu Concordia Chiajna de pe teren propriu: „E o seară tristă”

Gloria Buzău a pierdut meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Stănică a fost unicul marcator al meciului (24').

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 23:18
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 23:16

După meci, Adi Mihalcea a vorbit despre faptul că jocul prestat de elevii săi a fost deosebit de slab, evidențiind că formația buzoiană duce lipsă de un lot numeric.

„Astăzi am făcut un joc surprinzător de slab și nu înțeleg de ce. Trebuia să avem inițiativa. Veneam după o serie de șapte rezultate bune. Intrasem în zona play-off-ului, dar încă o dată se demonstrează că dacă nu ești conectat la partidă poți avea surprize.

E o seară tristă. Sunt aceiași jucători care au dus greul în ultima perioadă. Nu avem un lot numeric. D-asta nici nu am făcut prea multe schimbări. Mai sunt câțiva băieți, care au primit șanse, dar nu au profitat de ele.”

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a rămas pe locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu Csikszereda, Poli Iași, Unirea Dej și Oțelul Galați, dar cu un meci mai mult disputat față de cele patru formații. Pentru a reușit să ne atingem obiectivul, trebuie să schimbăm o parte dintre băieți. Nu reușesc să joace la nivelul unei echipe de play-off și ne trebuie alții, cu calitate. Cei care nu se ridică, ar trebui să plece.

Păi, de ce trebuie să ne ferim? Este în urma jocurilor și rezultatelor lor. Toți au avut șanse. Dacă nu reușești să față unor astfel de meciuri, ce rost are să te mai chinui la o echipă care își dorește promovarea? Mai avem un meci în campionat, la Steaua, extrem de dificil. Vom vedea cu cine vom juca. Lista accidentărilor s-a îngroșat. Sampaio s-a accidentat și el subit. A acuzat o accidentare.

Lumea își dorește. Am ajuns în zona de play-off. Astăzi era necesar să facem un joc consistent și să câștigăm. La cum am jucat astăzi, nu mai avem nicio șansă. Dacă jucăm așa la Steaua, cu siguranță vom pierde. Astăzi, sunt surprins de evoluția multor jucători ai mei.

Se poate întâmpla orice, dar dacă au decis să meargă pe mâna mea, atunci trebuie să fie 100% lângă mine și să fie siguri că ceea ce voi schimba va fi în bine. Dacă nu vor fi de acord, vom vedea. Amân această discuție până după meciul cu Steaua. Eu sunt surprins neplăcut de jocul nostru, de atitudinea și de nonșalanța cu care am tratat unele faze”, a spus Adi Mihalcea după meci.

În următoarea partidă, Gloria Buzău va face deplasarea în Ghencea pentru a disputa jocul cu CSA Steaua București de joi, 1 decembrie, de la ora 15:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!