Poli Timisoara Alessandro Ramella Antonio Foale Bogdan Andone liga 2 Liga 2

FOTO ȘI VIDEO Poli nu moare! Echipa din Timișoara și-a prezentat cu mare fast antrenorul trecut pe la FCSB și lotul pentru viitorul sezon 

Divizionara secundă a organizat în premieră evenimentul ”Ziua Steagului 2022” în piața Sfântul Gheorghe din centrul orașului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:40
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:45

Poli Timișoara și-a prezentat lotul pentru viitorul sezon din Liga 2 în cadrul unui eveniment organizat în premieră de clubul bănățean în piața Sfântul Gheorghe din centrul orașului și intitulat ”Ziua Steagului 2022”.

”A fost o seară frumoasă alături de suporterii noştri, artişti deosebiţi şi legende ale fotbalului alb-violet, într-un cadru special – Piaţa Sf. Gheorghe, din inima Timişoarei.

Am avut apoi doi invitaţi de marcă din istoria fotbalului polist – Emeric Dembroschi şi Ionel Bungău – ambii au readus la viaţă momente din perioada de glorie a <<studenţilor>>”, a precizat clubul pe site-ul oficial.

Poli Timișoara și-a prezentat noul staff, alcătuit din Bogdan Andone (antrenor principal, ex-FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari), Antonio Foale (antrenor secund), Alessandro Ramella (antrenor cu portarii) și Simone Fornari (preparator fizic), dar și lotul de jucători.

Foto și video: Politehnica Timișoara

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!