Liga 2

VIDEO Peluza Sud Steaua, protest la FRF! Ultrașii vor ca echipa să fie lăsată să joace barajul pentru promovarea în Liga 1

Peluza Sud Steaua a organizat un protest în fața sediului Federației Române de Fotbal, în cursul zilei de miercuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 19:25
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 19:29

Fanii speră ca echipa sa fie lăsată să joace barajul pentru promovarea în Liga 1, având în vedere că, sportiv, și-a câștigat dreptul de a juca ”dubla” decisivă pentru promovare. Cu o etapă înainte de final, Steaua este pe locul patru, și nu poate fi depășită de Concordia Chiajna sau de Unirea Slobozia.

”Vrem Steaua în A”, a fost bannerul afișat de Peluza Sud în fața FRF. Aproximativ 100 de fani au venit să protesteze pentru promovarea Stelei.

FRF nu a anunțat până în prezent dacă există vreo modificare în privința dreptului de promovare al Stelei, astfel că este neclar în continuare ce se va întâmpla în cazul în care formația lui Daniel Oprița va disputa și va câștiga barajul.

Totuși, Eurosport scrie că formația din Ghencea a amenințat că va ataca decizia FRF la TAS, în cazul în care nu i se va permite accederea în primul eșalon.

"UEFA și FIFA nu interzic unui club departamental să joace în prima ligă. Nu se face nicăieri referire la așa ceva. Sunt o grămadă de cluburi în lume, în aceeași situație", au transmis oficiali ai CSA Steaua.

Dacă va fi lăsată să joace barajul pentru promovarea în Liga 1, atunci CSA Steaua va întâlni, cel mai probabil, Chindia Târgoviște, echipa pregătită de Emil Săndoi.

Modifică setările cookies