Liga 2

VIDEO EXCLUSIV Pariul lui George Ogăraru la CSA Steaua: „Genul ăsta de jucător merită încurajat! Îi prevăd un viitor în fotbalul profesionist!”

George Ogăraru se ocupă de viitorul clubului CSA Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 15:53
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 16:01

Pentru că nu a devenit societate privată, în acest sezon, CSA Steaua nu a primit drept de promovare în Liga 1 din partea Federației Române de Fotbal. Însă, acest lucru nu l-a împiedicat pe George Ogăraru (42 ani) să pună bazele unei academii performante în Ghencea, cu scopul de a dezvolta tinerele talente. 

Fostul fundaș dreapta al roș-albaștrilor a fost cucerit de Teodor Erhan, un mijlocaș central de doar 18 ani, cu o capacitate de efort uriașă. De asemenea, Ogăraru precizează că juniorul este complex, având atât calități ofensive, cât și defensive, pe lângă faptul că are un caracter deosebit. 

Ogăraru: „Genul acesta de jucător merită încurajat!”

„Teodor Erhan/ 18 ani/ mijlocaș 'box to box' care parcurge in medie 12 km pe meci la juniorii U19 ai Stelei din Liga Elitelor. 

În ultimul meci disputat contra Farului Constanța a depășit borna de 12,5 km ( 10 min din graficul atașat pozei lipsește pentru că i-a căzut GPS-ul in timpul meciului).

Teo este un jucător cu un caracter deosebit, disciplinat, dedicat echipei, rezilient ( a jucat unele meciuri și cu copci în cap), foarte inteligent, bune abilități tehnico-tactice, dornic să învețe in mod continuu, un jucător pe care orice antrenor ar vrea să-l aibă în lotul echipei. 

Nu obișnuiesc să laud copiii în mod particular, însă cred că genul acesta de jucător merită încurajat!

Îi prevăd un viitor în fotbalul profesionist!”, a postat George Ogăraru pe contul oficial de Facebook. 

Interviul lui George Ogăraru pentru Ora Exactă în Sport, emisiune zilnică, de la 9:30 la 12:30 pe PRO Arena


George Ogăraru, încrezător în proiectul său: „Ei vor duce spiritul Stelei mai departe!” Pregătește alte repatrieri la CSA  pe www.sport.ro

Modifică setările cookies