Pantilimon dă prima lovitură la Poli Timișoara! Un fost internațional va fi director sportiv 

Costel Pantilimon Paul Codrea politehnica timisoara Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 15:08
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 15:08

La 36 de ani, Costel Pantilimon a fost prezentat în funcția de manager general al clubului Politehnica Timișoara, de la care a plecat în fotbalul mare.

În cadrul primei conferințe de presă, Pantilimon a anunțat că îl va aduce la echipă pe Paul Codrea (41 de ani), care a mai lucrat la Poli între 2013 și 2014. Fostul internațional, cu 44 de selecții în naționala României, era antrenor la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Paul Codrea, prima lovitură a lui Costel Pantilimon

„Da, unul dintre numele pe care cred că le cunoașteți este Paul Codrea. El va ocupa funcția de director sportiv. Celălalt o să fie Marius Adam, a fost parte din proiect și va rămâne în continuare. 

Partea tehnică rămâne neschimbată, deocamdată. Cu Mera am discutat, el o să rămână în club dar sub o altă titulatură”, a spus Pantilimon.

Paul Codrea a avut o carieră impresionantă. A jucat mai bine de 12 ani în Italia, pentru echipe precum Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena sau Bari. A strâns, în total, 133 de meciuri în Serie B, reușind să marcheze de trei ori.

Pantilimon a apărat de 27 de ori poarta naționalei României

Goalkeeper-ul de 2,03 metri cu 27 de selecții la naționala României, între 2008 și 2017, a evoluat de-a lungul carierei sale la Poli Timișoara, Manchester City, Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna, Nottingham Forest, Omonia Nicosia și Denizlispor, de unde s-a retras în 2021.

Pantilimon are în CV un titlu de campion în Premier League cu Manchester City, în sezonul 2013-2014.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!