foresta suceava Dorin Goian FC Brasov Liga 2

"Nu ne putem intoarce in timp! Astea se faceau acum 20 de ani!" Dezvaluiri incredibile in Romania! Planul acestui club sa FUGA de urmatorul meci

Ligile inferioare din Romania ofera in continuare posvesti incredibile.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Octombrie 2016, 14:03
Data actualizarii: Miercuri 12 Octombrie 2016, 14:06

Dorin Goian de la Foresta Suceava ii acuza pe cei de la Brasov ca incearca sa amane urmatorul meci direct ca jucatorii sai sa scape de suspendari si accidentari.

Goian a declarat la Sport.ro ca FC Brasov va incerca sa ceara amanarea meciului pe motivul unei indigestii... care inca nu s-a intamplat :)

"Vineri avem o partida dificila la Brasov. Echipa e la egalitate cu noi. E o deplasare grea. Imi pare rau ca din cate am inteles cei de la Brasov au un gand sa depuna o hartie la FRF cum ca 7-8 jucatori ar acuza o indigestie. Probabil o vor acuza de astazi sau de maine"

"Cu totii il stim prea bine pe domnul Romica Pascu. Sa plecam noi cu autocarul de la Suceava, facem 5 ore jumate, si maine la pranz vor face ei indigestia. Au doi jucatori suspendati, mai au unul accidentat, isi doresc mult sa amane acest joc cu noi"

"Am informatii ca cei de la Brasov vor sa amane meciul, pe aceste cauze. Imi pare rau, dar nu ne putem intoarce inapoi cu 20 de ani. Astfel de practici se faceau inainte. Vreau doar sa avertizez si pe cei din FRF, pentru ca vom verifica si vom trimite o adresa pentru a vedea si noi acele scutiri medicale care vor fi trimise la FRF. E o competitie sportiva, nu putem accepta. Daca sunt mai buni, sa castige pe teren. Vrem sa jucam fotbal"

Modifică setările cookies