Liga 2

S-a aflat motivul pentru care Nicolo Napoli a ales sa se desparta de FC U Craiova! Italianul luase aceasta decizie inca dinainte de meciul contra Rapidului

Nicolo Napoli si-a incheiat a 6-a aventura pe care a avut-o la echipa lui Mititelu (2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2018-2019, 2020).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2020, 18:02
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2020, 18:25

Nicolo Napoli a plecat dupa doar o luna si jumatate de la clubul din Banie, motivul fiind unul incredibil. Tehnicianul avea rezultate bune pana in acest moment, lasand echipa pe primul loc al clasamentului din Liga a 2-a. 

Antrenorul italian ar fi invocat motive personale pentru luarea acestei decizii, dar conform celor de la Fanatik, apropiatii lui Nicolo Napoli ar fi spus ca el avea de gand sa renunte la echipa indiferent de rezultatul din ultima etapa cu Rapid Bucuresti. 

"Peluza Sud 1997" ar avea un conflict cu antrenorul italian, iar astfel ei au pus presiune pe Napoli ca acesta sa-si dea demisia. Ultrasii nu ar fi avut o reactie tocmai buna la auzul vestii ca Eugen Trica va fi inlocuit de italian. Acestia au avut atunci un mesaj foarte acid la adresa lui Napoli, adresandu-i cuvinte foarte grele pe retelele de socializare. 

"Cum bine stiti, Universitatea Craiova are de astazi un nou "antrenor". Tot de astazi adaugam pe lista personajelor non-grata un nou specimen, Nicolo Napoli. E vorba de acelasi personaj cu care Stiinta a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii". 

"E vorba de acelasi personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut sa semneze cu CSU. E vorba de sclavul familiei Mititelu"

"Facem apel ca acest personaj sa fie dat afara de la club cat mai repede cu putinta, personaj care nu are ce cauta in Craiova, daramite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!", au scris suporterii pe pagina de Facebook. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies