Liga 2

FOTO Neverosimil! Ce a găsit Jandameria București la fanii lui U Cluj care au venit la meciul cu Steaua

Jandarmeria București a anunțat că a depistat mai multe obiecte contondente după controlul efectuat fanilor lui U Cluj care au făcut deplasarea pentru meciul cu CSA Steaua, care se dispută astăzi, de la ora 19:00, în play-off-ul din Liag 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 18:17
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 18:19

Printre obiectele capturate de jandarmi se numără câteva răngi, bâte, o crosă de golf, cuțite și lanturi.

Ce a găsit Jandameria București la fanii lui U Cluj

La partida din Ghencea sunt așteptați și suporteri ai lui Dinamo, fiind cunoscută relația apropiată dintre galeria "câinilor" și cea a Universității Cluj.

Meciul din Liga 2 se anunță foarte important pentru ambele echipe. Universitatea Cluj încearcă să revină pe poziția a doua, direct promovabilă, în timp ce Steaua vrea să termine pe loc de baraj și speră ca va primi, în cele din urmă, dreptul de promovare.

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele CSA STEAUA București și F.C. Universitatea Cluj, care se va desfășura astăzi, 04 mai a.c., începând cu ora 19:00, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În scop de prevenire a săvârșirii unor fapte antisociale, conform prevederilor legale în vigoare, la intrarea în municipiul București, a fost efectuat un control al vehiculelor și bagajelor aparținând suporterilor echipei oaspete, precum și un control corporal preventiv asupra acestor persoane. 

Au fost depistate mai multe obiecte contondente, interzise de cadrul normativ actual, în acest context. 

În continuare, se fac verificări, urmând a fi întocmite actele necesare începerii cercetărilor. 

Pe această cale, facem apel către toți spectatorii să respecte cadrul legal aplicabil competițiilor sportive, să respecte indicaţiile forțelor de ordine, să se delimiteze de comiterea oricărui tip de fapte antisociale și să solicite sprijinul jandarmilor ori de câte ori situația o impune", a transmis Direcția de Jandarmi a Muncipiului București.

Foto: stiridecluj.ro

Modifică setările cookies