Liga 2

CSA Steaua nu renunță la promovarea în Liga 1: „Pregătim dosarul! Voi insista să mergem la TAS! Este dreptul nostru!”

Iulian Miu este indignat de decizia luată de FRF în legătură cu dreptul celor de la CSA Steaua de a promova în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 22:36
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 22:45

Federația Română de Fotbal a decis că CSA Steaua nu poate evolua în Liga 1, chiar dacă echipa pregătită de Daniel Opriță s-a calificat în playoff-ul eșalonului secund și are șanse de promovare. „Militarii” încă nu au găsit un investitor privat și sunt finanțați în continuare de MApN

Cu toate acestea, CSA Steaua nu renunță la obiectivul său. Iulian Miu (46 ani) a precizat că clubul din Ghencea este pregătit să meargă la TAS pentru a-și câștiga dreptul de a juca în Liga 1 din sezonul viitor. 

Iulian Miu: „Noi avem și alte surse de finanțare”

„Pregătim dosarul pentru licenţa de Liga 1 şi vom vedea. Să vedem şi noi care este decizia. În cazul în care va fi refuzat, eu voi insista să mergem la TAS. Este dreptul nostru! Să judece o instanţă superioară.

Până la urmă, peste 60% dintre echipele din România sunt susţinute din bani de la buget. Şi noi avem şi alte surse de finanţare. Avem sponsori importanţi, obţinem bani şi din vânzarea de bilete”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.

În prezent, CSA Steaua se află locul 4 în Liga 2, la 13 puncte de liderul Petrolul Ploiești, cu 7 puncte mai puțin decât Hermannstadt, ocupanta locului 2, și 6 puncte în minus față de Universitatea Cluj, care este pe poziția a treia. Însă, băieții lui Daniel Oprița pot micșora diferența față de contracandidatele la promovare dacă vor câștiga meciul cu Concordia Chiajna, de luni, de la 18:00. 

Modifică setările cookies