Liga 2

Mustață nu-i iartă pe cei de la CSA Steaua: „Armata îi dă bani lui Miu să-și încarce mașina electrică la club și soldații mor!”

Liderul Peluzei Nord condamnă faptul că MApN încă susține financiar clubul de fotbal CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 23:03
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 23:09

Federația Română de Fotbal a decis că CSA Steaua nu poate evolua în Liga 1, chiar dacă echipa pregătită de Daniel Opriță s-a calificat în playoff-ul eșalonului secund și are șanse de promovare. „Militarii” încă nu au găsit un investitor privat și sunt finanțați în continuare de MApN. 

Cu toate acestea, CSA Steaua nu renunță la obiectivul său. Iulian Miu (46 ani) a precizat că clubul din Ghencea este pregătit să meargă la TAS pentru a-și câștiga dreptul de a juca în Liga 1 din sezonul viitor. 

La auzul acestor vorbe, Gheorghe Mustață s-a declarat indignat de inițiativa celor de la CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord condamnă fapul că MApN finanțează în continuare clubul de fotbal din Liga 2, în timp ce România nu este dotată cu un echipament militar de luptă care să fie performant. 

Mustață: „Au zero șanse! Vor să se schimbe legea pentru ei?”

„Să se ducă unde vor. Au zero șanse! Păi, ce, vor să se schimbe legea pentru ei? Dacă vor să schimbe legea în țara asta pentru o singură echipă, că mor militarii, cad avioane…

Dar de ce nu se duc să spună: 'Bă, noi renunțăm la salarii, că trebuie să băgați în avioane, în elicoptere'. De ce nu spun asta: 'Domne, vrem și noi să renunțăm că, uite, soldații noștri își pierd viața'. Să renunțe: 'Luați banii noștri și faceți revizia la tancuri, la avioane, la elicoptere'.

Și, atunci, să vedem pe ce mai cheltuie Armata banii. Cheltuie pe fotbal, în loc să cheltuiască pe revizie la tancuri, la avioane, la elicoptere. Mor oameni! A fost soldatul ăla, săracul, de l-a călcat tancul… lasă, să bage banii în fotbal, că poate nu avem nevoie de avioane.

Avem nevoie să-și piardă soldații viața și să-i dea bani lui Miu să-și încarce mașina electrică la club. Acasă n-are curent! E scump! Păi, n-are Armata bani pentru TAS? Să dea banii mei, banii tăi, banii oamenilor.

Săptămâna viitoare poate, Doamne ferește, se mai întâmplă vreo nenorocire. Bani de pensii nu sunt, dar le dăm bani lor”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik. 

Declarația lui Iulian Miu care l-a enervat pe Gheorghe Mustață 

„Pregătim dosarul pentru licenţa de Liga 1 şi vom vedea. Să vedem şi noi care este decizia. În cazul în care va fi refuzat, eu voi insista să mergem la TAS. Este dreptul nostru! Să judece o instanţă superioară.

Până la urmă, peste 60% dintre echipele din România sunt susţinute din bani de la buget. Şi noi avem şi alte surse de finanţare. Avem sponsori importanţi, obţinem bani şi din vânzarea de bilete”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies