Mihai Stoica csa steaua liga 2 Otelul Galati Liga 2

Mihai Stoica, declarații neașteptate despre situația CSA-ului în Liga 2. Pe cine vede favorită pentru promovarea în Superliga

Fără drept de promovare în Superliga, CSA Steaua este lider în Liga 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 16:16
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 16:29

După zece etape, CSA Steaua se află pe primul loc în clasamentul Ligii 2, cu 23 de puncte, urmată de Unirea Dej și Oțelul Galați, cu câte 21 de puncte. 

La mică distanță se află Poli Iași, cu 20 de puncte, urmată de Unirea Slobozia (18 puncte) și Csikszereda (17 puncte).

Mihai Stoica, declarații surprinzătoare despre CSA Steaua

Managerul general de la FCSB este de părere că formația din Ghencea are un lot puternic și susținere financiară pentru a încheia pe locul întâi în Liga 2, chiar dacă nu are drept de promovare în primul eșalon.

Acesta a adăugat că Oțelul Galați este o altă candidată pentru primele poziții.

"Playoff-ul aproape sigur va fi cu Oţelul şi CSA, la ce bani are, înţeleg că deja are buget mai mare decât anul trecut. E clar că CSA termină pe primul loc.

Ar putea să vină în locurile doi, trei (n.r. - Oţelul Galați), aşteptam mai multe de la Buzău, de la Iaşi. Eu chiar de la Buzău mă aşteptam să fie una dintre favoritele la promovare.

Iaşul e acolo, dar nu joacă nu ştiu ce, iar Buzăul... Am văzut trei sau patru meciuri, s-au prezentat foarte slab, sub aşteptări, înţeleg că nici bani nu prea sunt", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies