Liga 2

Mihai Rotaru, patron la CSA Steaua?! Finanțatorul Universității Craiova a dat răspunsul

Mihai Rotaru, acționarul celor de la Universitatea Craiova, a vorbit despre posibilitatea de a prelua CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 18:56
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 18:58

În urmă cu mai mult timp, omul de afaceri și-a manifestat intenția de a se retrage de la Universitatea Craiova. Cu toate acestea, Rotaru nu vrea să audă de un alt club de fotbal. ”Stau 9 ani cu Mititelu în spate și acum mă apuc de Gigi Becali?”, a glumit omul cu banii de la Craiova.

„Nici măcar de glumă nu e bună asta. Adică stau 9 ani cu Mititelu în spate și acum mă apuc de Gigi Becali? Asta înseamnă că sunt nebun. Dar acest zvon e de 4-5 ani, de când ei erau în Liga 4.

Singura relație pe care o am cu ei este că Oprița mi-a fost jucător în 2013 sau 2014 și că mă cunosc cu George Ogăraru. În rest, nu cunosc ce fac ei și așa mai departe. Este exclus, e doar de glumă. M-au întrebat rude, prieteni, tot orașul spune că te duci la CSA Steaua. Mă, sunteți nebuni? Nu există!", a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Decizie importantă în procesul dintre FCSB și CSA în privința mărcii „Steaua”

Înalta Curte de Casație și Justiție a luat o decizie importantă în privința brandului Steaua: a deci să admită recursurile formulate de ambele părți și să trimită dosarul spre rejudecare la Curtea de Apel București.

Avocații celor de la FCSB au cerut în instanță decăderea tuturor mărcilor „Steaua” aparținând CSA și constatarea mărcii notorii „Steaua” aparținând FCSB, din anul 2003.

De partea cealaltă, CSA susține că este continuatoarea echipei care în 1989 câștiga Cupa Campionilor Europeni, chiar dacă în 2003 și-a suspendat activitatea în 2003. Clubul Armatei susține că FCSB s-a folosit ilegal de brand-ul Steaua și cere despăgubiri de 37 de milioane de euro.

Modifică setările cookies