VIDEO Mihai Iosif a transferat un ”tanc” de 1,97 metri și 90 de kilograme! Cine este noul atacant al lui Minaur Baia Mare

Senad Jarovic liga 2 mihai iosif Minaur Baia Mare Petrolul Ploiesti Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 12:09
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 12:10
Senad Jarovic este bosniac, dar s-a născut în Germania. El a mai jucat în România la Petrolul Ploiești, cu care a promovat în prima ligă.

Graiul Maramureșului anunță că la prima ședință de pregătire a lui Minaur Baia Mare, echipă din Liga 2 condusă de tehnicianul Mihai Iosif, va fi prezent și atacantul bosniac cu cetățenie germană Senad Jarovic, ultima achiziție a galben-albaștrilor. 

Jarovic, în vârstă de 24 de ani, este un atacant central de 1,97 metri și 90 de kilograme care revine în fotbalul românesc de la formația Sloboda Tuzla din Bosnia și Herțegovina.

Mihai Iosif a rămas fără atacanți la Minaur Baia Mare

El a mai jucat la Petrolul Ploiești în Liga 2, cu care a promovat în prima divizie la finalul sezonului 2021-2022, când a bifat 14 apariții și a marcat 4 goluri.

Băimărenii lui Mihai Iosif erau obligați să se întărească în acest compartiment, după ce Minaur a renunțat la doi dintre atacanți, Muacir și Bakare, iar al treilea, Ciprian Stanciu, a intrat și el în dizgrațiile conducerii administrative, fiindcă și-a permis să notifice clubul cu privire la restanțele financiare, mai precizează publicația locală din Maramureș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!