Legende steliste strâng rândurile! Cum vor să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în prima ligă

csa steaua liga 2 Tudorel Stoica Liga 2 CSA Steaua București / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 10:10
Data actualizarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 10:14

CSA Steaua, care e blocată de două sezoane în liga secundă, ar putea obține dreptul de promovare anul viitor.

Legendele steliste au strigat adunarea și au început demersurile pentru a face posibilă promovarea lui CSA Steaua în prima ligă.

Ce vor să facă mai exact jucătorii legendari ai Stelei? Aceștia vor să se unească și să înființeze o organizați care să preia echipa de fotbal de la Clubul Sportiv al Armatei. În felul acesta ar schimba și statutul clubului din persoană juridică de drept public în persoană juridică de drept privat, lucru care i-ar permite promovarea în prima ligă. În plus, fostii steliști speră că vor reuși să atragă mai mulți sponsori alături de echipă.

CSA Steaua ar putea obține în curând dreptul de promovare

„Momentan nu știu ce să vă spun în ideea în care am fost plecat. Nu am mai apucat să vorbesc cu Piți sau alți foști colegi. Altul este planul, vom încerca să-l aplicăm în 2024. Nu este ideea să vorbim noi și să aducem sponsori. Mai multe nu pot spune. Treaba e bătută în cuie.

Noi încercăm să rezolvăm, să facem cumva, să ajutăm Steaua pe partea asta dacă la club nu se vrea sau nu se poate. Până acum nu s-a putut. Noi încercăm oricum. Mai departe, vedem”, a spus Tudorel Stoica, potrivit iAMSport.

Dacă în sezoanele precedente CSA Steaua a obținut promovarea în prima ligă pe teren, însă n-a putut face pasul în Liga 1 din cauza problemelor juidice, în acest sezon „militarii” sunt departe de promovare și pe plan sportiv.

CSA Steaua ocupă locul șapte în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte, zece mai puține decât liderul Șelimbăr.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!