Gabi Tamaș face curățenie la Concordia Chiajna: "Din vară își iau tălpășița!"

Gabi Tamas Concordia Chiajna liga a doua Liga 2 Gabi Tamaș
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 13:03
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 13:05

Gabi Tamaș a vorbit despre un aspect delicat la Concordia Chiajna.

Fostul fundaș, care acum ocupă funcția de director sportiv la clubul ilfovean, a scos în evidență faptul că șase fotbaliști din lotul Concordiei au salarii mai mari decât avea el. Gabi Tamaș susține că din vară crede că acești fotbaliști ar putea să plece de la Chiajna, deoarece nu ar fi demonstrat pe teren că merită acele sume mari de bani.

Fostul internațional a evidențiat faptul că nu este mulțumit de confortul pe care îl au unii jucători la Concordia Chiajna, adică un salariu mare fără să ofere performanțe pe măsură. Tamaș crede că această situație nu este benefică pentru club și că jucătorii ar trebui să fie motivați să-și demonstreze valoarea pe teren.

  • Victor Pițurcă și Gabi Tamaș

"Da, le-am văzut (n.r. – salariile jucătorilor). Șase inși au salarii mai mari decât aveam eu (n.r. – când juca la Concordia). Dar din vară cred că își iau tălpășița! Ce au făcut la Concordia Chiajna… În afară de confort, asta e, confort, salariu mare și nu mai faci nimic, ăsta e confort, nu mai riscă nimeni, pe ce bază vrei salariu mare, îmi pui garanție că mă duci în obiectivul meu? Nimeni nu o să îți spună sau nu o să îți dea.

De asta se plimbă jucătorii de la echipă la echipă în Liga 2, pe niște salarii, am văzut la Buzău, am văzut la Pitești, m-a durut capul. (n.r.-  Cât aveai la finalul carierei salariul?) Aveam 3.500 de euro”, a declarat fostul internațional, Gabi Tamaș, conform iAMSPORT.

Tamaș o duce foarte bine după retragere

În luna martie a acestui an, Tamaș a revenit la Concordia Chiajna, la câteva luni după ce a decis să-și încheie cariera de fotbalist. De această dată, a preluat rolul de director sportiv și este în prezent în proces de testare în această funcție. Fostul internațional este înscris la cursurile pentru obținerea licenței de director sportiv organizate de Federația Română de Fotbal.

După preluarea sa, împreună cu Ilie Poenaru, care a fost numit antrenor principal, echipa a avut o serie de victorii consecutive. Momentan, Concordia se află pe locul 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii a 2-a și se pregătește pentru următoarele meciuri.

Tamaș, de la fotbal, la mini-fotbal

După o lungă și bogată carieră în care a evoluat pentru echipe precum Dinamo București, FCSB, Spartak Moscova și West Bromwich Albion, Tamaș a făcut trecerea la mini-fotbal. Fostul internațional este legitimat la Air Claim Team, echipă de evoluează în Superliga Victory Cup și este clasată pe penultimul loc, cu doar trei puncte după cinci partide jucate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!