Dorinel Munteanu liga 2 Otelul Galati politehnica iasi Liga 2

Egalul cu Poli Iași l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu: „Nu sunt mulțumit! Nu merge așa!”

Dorinel Munteanu nu a fost mulțumit de jocul Oțelului Galați din prima etapă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 15:31
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 15:31

În prima etapă din Liga 2, Oțelul a remizat pe teren propriu cu Poli Iași, 0-0. Elevii lui Dorinel Munteanu (54 ani) nu au putut să le ofere o victorie celor 10.000 de oameni din tribună, iar acest lucru l-a înfuriat pe antrenorul gălățenilor. 

Dorinel Munteanu nu a fost mulțumit de jocul pe care l-a prestat echipa și le reamintește jucătorilor săi că în meciul cu Dinamo trebuie să evolueze altfel. Totodată, tehnicianul a mai precizat că pe teren propriu, Oțelul trebuie să aibă altă atitudine. 

Munteanu: „Unii jucători trebuie să se trezească!”

„Nu sunt mulțumit nici de joc, nici de rezultat. Am pregătit altfel meciul. Chiar dacă suntem o echipă nou-promovată, mi-aș fi dorit să ne prezentăm altfel. Am avut în față o formație cu experiență în Liga 2, dar așteptam altceva de la jucătorii mei.

Majoritatea au corespuns, dar unii nu. Mă gândesc la ceea ce trebuie să fac pe viitor ca să mulțumim publicul și să câștigăm puncte, mai ales pe teren propriu.

Au fost jucători care m-au mulțumit, au făcut foarte multe, dar și câțiva jucători în privința cărora vom lua o decizie în această săptămână. Timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo.

Jucătorii nu au fost apăsați în vreun fel, am spus că eu sunt responsabil pentru rezultatele negative. Unii dintre jucători trebuie să se trezească, să facă mai mult pentru această echipă. Nu merge așa!”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit gsp. 

Modifică setările cookies