FOTO ȘI VIDEO E luni, e Trică - Show! "Mi-am luat și ochelarii cu mine!" Antrenorul Chiajnei, reprezentație de soi la prezentarea lui Gabi Tamaș

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 11:07
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 11:46

Concordia Chiajna e pe locul 9 în Liga 2, cu 23 de puncte după 16 etape. 

Concordia Chiajna, echipă din eșalonul secund, a reușit să-l transfere pe Gabi Tamaș, fotbalist rămas liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești. 

Tamaș, prezentat la Chiajna

În vârstă de 39 de ani, fotbalistul cu 19 ehipe în CV a explicat de ce a ales gruparea ilfoveană și și-a exprimat speranțele că o va ajuta pe Concordia.

Tamaș a negat totodată informația potrivit căreia ar fi fost dorit de Dinamo.

A contat în decizia sa că președinte la Chiajana e Cristi Tănase, un vechi amic - apropiat de Nicolae Badea, dar și că în funcția de antrenor e Eugen Trică, fost mijlocaș important în fotbalul românesc.

Supranumit "Jose", Eugen Trică a avut reacții savuroase la conferința de presă de luni dimineața, în care a fost prezentat fostul stoper de la Galatasary, Auxerre, Celta Vigo sau West Brom. 

Trică, haios la conferință: "Cei care se vor dezbrăca alături de el vor avea de învățat"

"Gabi, de la o vreme îți pierzi vederea. De aia mi-am luat și ochelarii cu mine, să văd dacă e adevărat transferul. Tu ești, da, mă bucur foarte mult. Rolul cel mai important l-a avut președintele, noi am avut 3-4 variante de fundaș central, până de Sf. Ion eu nu credeam în transfer, știți că Gabi e un jucător foarte valoros, a avut multe oferte chiar la vârsta lui. 

Mă bucur că încă poate juca fotbal, mă bucur că mă poate ajuta pe mine ca antrenor și implicit echipa. Doamne ajută să ne îndeplinim obiectivele propuse, anume câștigarea celor trei meciuri până la finalul campionatului regulat. Prin venirea lui dă un plus de valoare echipei, cei care se vor dezbrăca alături de el vor avea de învățat, pe lângă faptul că e valoros e un caracter deosebit, el e transparent", a afirmat fostul mijlocaș de Universitatea Craiova, CFR și Steaua. 

Trică: "Nu-l învăț eu pe Tamaș cum să dea cu exteriorul"

Trică și Tamaș au fost și adversari în primul eșalon. 

"Ne-am întâlnit ca adversari de vreo 3-4 ori, a jucat mult prin străinătate, de aceea e un transfer foarte important pentru noi. Îmi doresc să fie sănătos, mai departe, nu pot eu să îl învăț pe Gabi Tamaș cum să dea cu exteriorul, cu latul sau cu interiorul", a mai declarat Eugen Trică, la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!